Valoració de la Festa major de la Ràpita, organitzada pel CCRR

11/08/2022

Des de dimecres passat, dia 3, i fins dilluns 8 d'agost s'ha celebrat la Festa Major de la Ràpita, que ha tornat a omplir els carrers i les places de festa. Enguany els diablets "Les Espurnes" celebraven el seu 25è aniversari.


Al llarg dels sis dies de celebració es va poder gaudir del terrebastall rapitenc amb el ball de diables les espurnes amb motiu dels seus 25 anys, que va seguir amb el ball de lluiment dels diables les espurnes, el pregó de Festa major a càrrec de l'historiador Joan Torrens. La festa va comptar també amb concerts, sopars, cercavila amb la participació dels balls populars de la Ràpita i els Monjos, balls de lluïment, l'ofici solemne en honor a Sant Domènec, copatrò de La Ràpita, l'auto sacramental a càrrec del Ball de Diables la Ràpita, un concert vermut, havaneres amb el grup Xató, les sàtires de Festa Major, la Fogardera, la festa de l'escuma organitzada pels gegants i gegantons de la Ràpita.

La festa va cloure amb la traca de fi de festa. Des de l'organització es vol agraïr la col·laboració de les persones sòcies i voluntàries que sempre posen el seu granet de sorra, i el compromó de les entitats del CCRR que han fet possible els actes que conformen el programa.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos