La Festa Major de la Ràpita homenatjarà el 25è aniversari del Ball de Diables “Les Espurnes”

26/07/2022

Amb motiu de celebració el ball farà l’encesa del terrabastall rapitenc i el ball de lluïment

La Festa Major de la Ràpita es durà a terme entre del 3 i el 8 d’agost i engegarà amb el Terrabastall Rapitenc. El tret de sortida seguirà amb el pregó de l’historiador rapitenc Joan Torrents.
 
La festa aposta per la cultura amb un cartell que fa una oferta per a totes les edats, i compta amb un concert sota les estrelles, un sopar de germanor, havaneres, gimcanes i jocs aquàtics pels més petits i la nit jove amb el grup La traca.
 
Diumenge 7 d’agost se celebraran l’ofici solemne en honor a Sant Domènec, l’ofrena dels balls populars i entitats culturals i el cant dels goigs a Sant Domènec, copatró de la Ràpita. A més, serà el dia dels balls de lluïment, que actuaran davant l’església, i la representació de l’auto sacramental. El dia continuarà amb un concert vermut a càrrec dels Grallers del Campanar de Vilafranca del Penedès, havaneres i les sàtires de Festa Major que continuaran amb la tradicional Fogardera.
 
Dilluns dia 8 els més petits podran gaudir de la Festa de l’escuma, el concert de Festa Major, el ressopó fred i el gran ball de fi de festa. Per cloure els actes se celebrarà la traca de fi de festa.
 
S’hauran de reservar tiquets per accedir sopar de germanor, al Festingo i al ressopó fred de dilluns de Festa Major.
Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Ajuntament Santa Margarida i els Monjos