Ajuts culturals per a joves que fan 18 anys

22/07/2022

S'ha publicat en el BOE la normativa que regularà les ajudes per a consum cultural "Bo Cultural Jove" dirigides a joves.

A través d'elles es poden sol·licitar:

  • Fins a 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals
  • Un màxim de 100 euros per a béns culturals en suport físic (llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques, videojocs, partitures musicals, discos, CD, DVD o Blu-ray).  
  • 100 euros per a consum digital/en línia (subscripcions o lloguers a plataformes musicals, de lectura, audiolectura o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals/e-books, subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia/podcasts, subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes i altres publicacions periòdiques. Estes subscripcions estaran limitades a un màxim de quatre mesos).

Així doncs, les persones joves que compleisin 18 anys al llarg de 2022 disposaran de fins a 400 € per a l'adquisició i el gaudi de productes, serveis i activitats culturals.

Les sol·licituds es poden realitzar a través d'una plataforma tecnològica específica quan s'òbriga el termini amb la publicació de la convocatòria.

Arxivat a: Cultura, General, Joventut
Joves que fan 18 anys