S'ajorna la celebració del Correfoc de la Festa Major del Monjos

15/07/2022

L’ajuntament, d’acord amb les consultes fetes amb la Comissió de Festa Major i la colla de Diables Spantus i el Drac dels Monjos, ha decidit ajornar la celebració del Correfoc prevista per aquest vespre al municipi.

La decisió s’ha pres després que aquest matí hagin entrar en vigor les normatives del Pla Alfa 3, en el qual s’inclou Santa Margarida i els Monjos, i que determina el màxim grau de perill d’incendi amb un nivell extrem de risc.

L’ajuntament ha estat fent consultes sobre la possibilitat de poder celebrar el correfoc, perquè es tracta d’una activitat en zona urbana i a més de 150 metres que zones arbrades, però malgrat que s’han fet diversos contactes tant amb el Departament d’Interior, com el de Cultura Popular de la Generalitat, no ha estat possible determinar el buit normatiu que existeix en aquest aspecte.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Seguretat
Ajornat Correfoc 2022