Programa de la Festa Major dels Monjos 2022

14/07/2022

La Comissió de Festa Major d'enguany ha estat venent el programa de la festa, amb tots els actes d'aquest 2022. 

Tot i que ja s'hagin dut a terme actes previs, el tret de sortida de la Festa Major dels Monjos serà dijous dia 14 amb el Repic de campanes a l’església parroquial, la traca d’inici festa i el pregó de Festa Major a càrrec de Raimon Gatell Soler. 

Divendres 15 es faran activitats per a la gent gran, la Cercavila de foc infantil des de la pista poliesportiva, el Sopar de Festa Major a La Margaridoia. La festa continuarà amb la Tabalada, i seguidament el Correfoc organitzat pel Ball de Diables dels Monjos Spantus i el Concert nit Jove amb Gertrudis i DJ Capi.

Dissabte 16 serà el torn de la Concentració de vehicles clàssics i exhibició, s'instal·larà un Tobogan aquàtic, i al llarg del matí es faran activitats per a tots els públics com Fit Pump + Zumba, un Festival rumbero i un Scape Room familiar. A la tarda sortirà la Cercavila des de davant de la biblioteca i anirà pels carrers del poble, i a la Societat La Margaridoia es durà a terme el Lluït Ball de Saló. A les 00 h començarà la nit amb el concert de versions amb Loca Histeria i Raggatuning.

Diumenge 17 les matinades despertaran el poble, i també es podrà gaudir en família de l'Scape Room de la Quadra. Serà el torn del Ball de lluïment a la Plaça de Pau Casals, que continuarà amb l'acte sacramental i sàtires diabòliques. El Concert de Festa Major anirà a càrrec de l’orquestra Metropol, que continuarà amb el Gran Ball. 

Dilluns 18 estarà destinada als més menuts, amb Inflables per a la mainada, la traca infantil participativa i cercavila infantil. A les 20 h hi haurà Havaneres amb el grup Xató, la Nit d'Humor a La ;argaridoia i serà el torn dels artistes locals, amb l'actuació de Heartbreakers, Luani i Tiramisúúús.

Dimarts 19 Els Monjos es tornarà a despertar amb les Matinades, i a la tarda hi haurà Sardanes amb la cobla Catània, l'Espectacle infantil “Isla”, Correballs. A la nit serà el torn del Concert amb Miquel del Roig i ball de gralles amb el grup Canya d’Or. A més, a la societat La Margaridoia hi haurà Concert i ball de gala. El dia clourà amb el castell de focs. 

El dia de Santa Margarida, dimecres 20 de juliol, hi haurà matinades, Solemne ofici en honor de santa Margarida, Actuació dels balls folklòrics, teatre a càrrec del grup local de teatre TAM (Teatre Amateur Margaridoia) i la Nit de foc i traca de fi de festa. 

Consulteu el Programa de la Festa Major dels Monjos per a conèixer tota la informació, recorreguts de les cercaviles, etc.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Actes FM Els Monjos

Arxius adjunts