Gertrudis, Raggatuning i La Loca Histeria, plats forts de la Festa Major dels Monjos 2022

12/07/2022

La festa aposta per potenciar també els grups locals i de proximitat

La Festa Major dels Monjos torna la segona quinzena de juliol sota el lema Surt i Balla amb un cartell que aquest any comptarà amb el concert estrella del grup català Gertrudis, els ritmes llatins i tropicals de Raggatuning o l’actuació de La Loca Histeria, amb l’ espectacle circenc que sedueix des del primer moment al públic de totes les edats, i on és impossible parar de ballar.

En l’àmbit musical, la festa també farà una aposta ferma per la promoció dels artistes locals o de proximitat, amb concerts adreçats a jovent i a públic adult. En aquest sentit s’ha anunciat l’actuació dels grups Heartbreakers, Luani i Tiramisúúú’s.

La festa es durà a terme del 14 al 20 de juliol i començarà amb el repic de campanes i la traca d’inici de festa davant de l’Ajuntament. Tot seguit, a la plaça de Pau Casals, Raimon Gatell donarà el tret de sortida de la festa amb el pregó d’enguany. 

També hi haurà matinades, cercaviles, amb la participació dels balls petits i grans i la ballada de lluïment el diumenge 17 a dos quarts de dotze a la plaça de Pau Casals. 

Dimecres dia 20 de juliol, diada de Santa Margarida, se celebrarà l’ofici solemne en honor a la patrona i seguidament actuaran els balls folklòrics. 

Els espectacles de foc també tenen lloc al programa amb la celebració de la cercavila de foc infantil, tabalada i correfoc, que es durà a terme divendres 15. Dimarts 19, el ja tradicional castell de focs s’engegarà des del parc de La Biblioteca, i la nit de foc i traca de fi de festa tancarà els actes de la Festa Major 2022 a la plaça de l’església.

La festa també apostarà de nou per les activitats per a tots els públics, amb jocs tradicionals per a la gent gran, jocs aquàtics, i un scape room familiar. Tanmateix, dilluns dia 18 els més petits seran els protagonistes i podran gaudir d’inflables, la traca infantil participativa i la cercavila infantil. 

La Festa Major dels Monjos ha estat dissenyada la Comissió de Festa Major, conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Surt i Balla