Santa Margarida i els Monjos és escola de campions esportius

08/07/2022

Dos joves del municipi han estat recompensats per la seva carrera esportiva.

L'Ona Pons té 8 anys i és gimnasta al Club Gimnàstica Vilanova. La seva primera competició va ser al novembre del 2021 en categoria B1 competint en equip. A principis d'any va pujar de categoria a B2P, entrenant per realitzar les fases classificatòries per accedir al Campionat de Catalunya, aconseguint dues terceres posicions en la general en la fase 1 i 3 i una quarta en la fase 2, classificant-se així pel campionat que es va realitzar el passat 18 de juny a Esplugues del Llobregat. Va aconseguir ser subcampiona de Catalunya en la general, un tercer lloc a l'aparell de terra, dos segons llocs en potro i paral.leles i una primera posició en l'aparell de barra.

Seguidament, ha pujat de categoria a Via Olímpica 1 (VO1) i competirà el proper dia 20 de juliol en els nacionals a Pamplona.

Per la seva part, el Martí Fontanals Ràfols és l'actual campió de Catalunya sub18 indoor de triple salt i tercer en salt de llargada en representació de l'Esportiu Penedès.
Aquesta temporada ha estat campió en aire lliure sots campió de Catalunya de triple salt i de salt de llargada, amb marques de triple salt que són records comarcals absoluts. Aquests resultats l'han permès participar als campionats d'Espanya indoor i aire lliure. Quedant entre els 12 millors saltadors de l'estat espanyol.

La temporada anterior també sub 18 en triple salt sots campió de Catalunya indoor i campió de Catalunya aire lliure amb una marca de 14'28, essent el primer penedesenc que passa dels 14 metres en triple salt. També participa als campionats d'Espanya situant-se en el top 7 i top 8.

Arxivat a: Esports, General
Gimnàstica artística
Atletisme