La campanya “Compra al teu comerç, rasca i guanya” pretén potenciar les vendes a Santa Margarida i els Monjos

27/06/2022

La campanya “Compra al teu comerç, rasca i guanya” és una iniciativa de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos realitzada conjuntament amb l’associació de comerç del Comerç del Foix i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’ajudar a potenciar les vendes dels 64 establiments adherits a la campanya.


Per tal d’augmentar el flux de vendes en la temporada estiuenca, es posaran en circulació 50.000 targes que disposaran d’una superfície engomada, la qual haurà de ser rascada per a descobrir el premi ocult sota la mateixa. Entre les 50.000 paperetes, barrejades de forma aleatòria, s’amagaran les 600 targes amb premis de 5€ i de 10€, fins a arribar a un total de 4.000 euros. La compra mínima per rebre una tarjeta serà de 5 €, acumulables o no quedant a discreció del responsable de l’establiment.


Les persones que, fins al 20 de juliol, facin una compra superior a 5 € rebran una tarja Rasca aplicables a pròximes compres, en els comerços participants a la campanya. Si el cupó premiat és de color blau, l’import premiat es podrà bescanviar en establiments d’alimentació i fleques adherits a la campanya. Si el cupó premiat és de color taronja, l’import premiat es podrà bescanviar en establiments de bars i restauració, i si el cupó premiat és de color verd, l’import premiat es podrà bescanviar en establiments de serveis i altres sectors.


La campanya engegarà el dia 1 de juliol i finalitzarà el dia 20 de juliol i les bases estaran publicades a la pàgina web l’associació de comerç del Comerç del Foix www.comercdelfoix.com. La data màxima per bescanviar els premis en els participants guanyadors de les targetes serà el 30/11/2022.No es podrà bescanviar cap premi o cupó premiat passada aquesta data.

Arxivat a: Fires i comerç, General
Compra al teu comerç, rasca i guanya