Vots fraudulents al concurs de Cuines i Tapes del Remeiart

17/06/2022

Informem que l’empresa que gestiona l’APP del Remeiart ha detectat avui, en tancar les votacions, que el sistema electrònic del concurs de tapes ha estat piratejat amb l’emissió de vots fraudulents que afavorien dos establiments i perjudicaven la resta amb votacions baixes.

Tots aquests vots han estat suprimits de la plataforma, de manera que el resultat final que reflecteix l’APP ara mateix és el que han escollit les persones que han votat de forma correcta a través dels seus aparells mòbils.

El Remeiart lamenta aquest tipus d’accions i condemna qualsevol intent d’alteració de la votació popular.

Igualment informar que s'ha suprimit de l'APP i per tant del concurs, un establiment que va decidir no continuar participant sota les normes establertes pel concurs.

El concurs de Cuines i Tapes tindrà enguany dos premis, un a la tapa escollida per vot popular a través de l’APP i l’altra per elecció del jurat, format pels membres de la Comissió de Festa Major dels Monjos. El lliurament de premis es farà a la festa final de les Cuines i Tapes que tindrà lloc diumenge a parir de les 19.30 h, a la plaça de Pau Casals, amb la participació del Drac dels Monjos, que serà la figura encarregada de lliurar els diplomes acreditatius.

Entre totes les persones que han emès els seus vots es sortejarà un val de 100 euros en vals de compra als establiments del Comerç del Foix. El resultat es donarà a conèixer el proper dilluns a través de les xarxes socials del Remeiart.

Arxivat a: Fires i comerç, General
Cuines i Tapes 2022