El medallista olímpic José Manuel Abascal i el futbolista Santi Triguero parlen sobre valors i esport a Santa Margarida i els Monjos

18/05/2022

El departament d’esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza una xerrada amb l’exatleta olímpic José Manuel Abascal i el futbolista Santi Triguero. L’objectiu de la jornada és apropar als esportistes del municipi la motivació i valors per aconseguir l’èxit esportiu. 

L’ex atleta José Manuel Abascal va aconseguir el bronze als 1.500m dels jocs olímpics de l’any 1984 a Los Angeles. Per la seva part, el futbolista vilanoví Santi Triguero és el màxim golejador català de la història, amb 322 gols en partits oficials. Ambdós compartiran les seves anècdotes, experiències i vivències com a esportistes a la xerrada a Santa Margarida i els Monjos. 

L’acte es durà a terme aquest divendres 20 de maig a les 19 h a la casa de cultura Mas Catarro, i l’aforament és limitat. 

Arxivat a: Esports, General
Amb José Manuel Abascal i Santi Triguero