Visita a les obres de l'eix cívic entre Els Monjos i Vilafranca

11/05/2022

L'alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret i l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, acompanyats de diversos regidors dels dos consistoris han visitat aquest matí les obres de l'eix cívic entre Els Monjos i Vilafranca. Durant la visita s'han tractat diversos aspectes tècnics com la senyalització o el tancament de l'espai. 

L’eix, amb un carril per a vianants i un altre per a bicicletes, transcorrerà per la part dreta de la via actual (en direcció a Vilafranca) i salvarà, amb elevacions del terreny i amb una plataforma, el desnivell que hi ha entre l’aparcament del mercat i el camí que condueix a la zona de Matarrectors.

Les obres enllaçaran directament amb el tram que passa per sota de la sortida de l’Autopista AP7.

El cost del contracte pels treballs d’aquesta fase és de 311.000 euros, finançats per la Diputació de Barcelona.

 
Arxivat a: General, Urbanisme
Visita obres