L'Ajuntament rep novament el Segell Infoparticipa a la transparència de la comunicació municipal

10/05/2022

L'Ajuntament de Santa  Margarida i els Monjos ha rebut novament el Segell Infoparticipa, que acredita la qualitat i la transparència de la comunicació pública inclosa en el web municipal, amb una nota de 94,23 sobre 100.

Aquesta ha estat la sisena edició en què Santa Margarida i els Monjos és reconeguda per la transparència i la qualitat de la seva comunicació pública. A l’Alt Penedès també han assolit la màxima transparència l’ajuntament d’Olèrdola i el Consell Comarcal.

El reconeixement l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a partir del treball del grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET), que lidera el projecte i s’encarrega d’avaluar els webs de les administracions públiques que opten a rebre la distinció.

El segell 2021 ha avaluat 48 criteris que mesuren la qualitat de la informació publicada sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i econòmics, la informació sobre el municipi o les eines de participació política i ciutadana, entre altres.

Podeu consultar els criteris de l’acreditació al següent enllaç

 

 

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos