Entranyable homenatge al pilot Joan Comas

08/05/2022
Emotiu i entranyable l'acte que s'ha viscut avui al Ciarga amb motiu de l'homenatge que l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i l'Associació d'Aviadors de la República (ADAR) han fet al pilot republicà Joan Comas.
 
L'acte ha començat amb una visita a càrrec de Ramon Arnabat, president de l' Institut d'Estudis Penedesencs i ha estat presidit per l'alcaldessa Imma Ferret, el president d'ADAR, Aquilí Mata i Miquel Comas, fill del pilot homenatjat.
 
També hi han participat diversos regidors de la corporació, familiars de pilots i mecònics republicans i com a convidats per la seva relació amb l'ADAR l'ex president José Montilla, la regidora de l'ajuntament de Barcelona i ex consellera de la presidència Neus Munté i el diputat Ferran Pedret.
Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos