Santa Margarida i els Monjos capdavantera en govern obert i transformació digital

04/05/2022

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC)  ha concedit a l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos el diploma que l’acredita com una de les 10 poblacions amb millor gestió de la transformació digital de l’administració i el  govern obert dels municipis entre 5.000 i 20.000 habitants.

El guardó s’atorga a partir dels processos d’avaluació de la maduresa digital de les administracions que estableix el consorci i que mesuren la qualitat en drets digitals, activitat, govern obert, tramitació electrònica, transparència i nivell de ciberseguretat de les administracions locals.

El lliurament dels reconeixements es va dur a terme ahir dimarts a Llinars del Vallès amb la participació dels ajuntaments guardonats a cada categoria. A l’Alt Penedès han estat guardonats també els municipis de Castellví de la Marca, Olèrdola i Sant Sadurní d’Anoia.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya està integrat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i els governs locals representats per Localret i té la missió d’impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius.

Podeu consultar el llistat de gaurdons al següent enllaç

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos