Visita institucional de la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay

21/04/2022

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, ha rebut a l’ajuntament la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay i el subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, els quals aquest dijous estan visitant institucions i empreses del territori.

Ferret ha agraït la visita tot recordant la importància del treball conjunt entre administracions. La delegada del Govern ha destacat la voluntat de treballar “amb la ma estesa” per totes aquelles qüestions que afecten el municipi.

Posteriorment han mantingut una reunió de treball per tractar diversos temes d’interès local, com ara la creació d’un estudi acústic de l’impacte de la zona ferroviària, l’ampliació del pont sobre l’AP7 a l’avinguda de Cal Rubió, la reindustrialització de la zona del Penedès o l’afectació del possible pas de la MAT pel territori.

En acabar la reunió, la visita s’ha traslladat a les instal·lacions de l’empresa Gedia on han pogut veure les instal·acions i han mantingut una trobada amb la direcció d’aquesta firma dedicada a la indústria auxiliar de l’automòbil..

Els regidors i regidores Esther Marmaneu, Neus Hernandez i José Luis Soriano han acompanyat l’alcaldessa en la recepció a la delegada.

 

 

Arxivat a: General, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos