Es presenta la comissió de Festa Major dels Monjos

19/04/2022

Aquest mes d’abril s’ha donat a conèixer la composició de la comissió que tirarà endavant la Festa Major dels Monjos 2022. L’equip està format per quatre dones i dos homes amb una mitjana d’edats que no arriba als 40 anys i que ja han començat a treballar per l’èxit del programa festiu.

Les persones que formen la comissió són:

Gemma Castellví Inglada
Té 48 anys i treballa d’administrativa de recursos humans. Ha estat voluntària de la festa major durant molts anys, ha ballat panderetes i ha estat monitora de l’esplai infantil Si Fa Sol.

Gerard Gibert Gatell
Té 38 anys. Treballa a l’empresa familiar de gràfiques i és ballador i membre de la junta del Ball de Diables dels Monjos, Spantus.

Jordi Ortiz Escalante
Té 36 anys. És soldador i mecànic industrial i en l’àmbit sociocultural és el responsable del Ball de Diables Spantus des de fa 15 anys. També presideix la carrossa Xelolo’s.

Cristina Ribas Ferret
Amb 26 anys, és la més jove de l’equip. És mestra d’educació infantil i des de petita ha estat molt vinculada a la festa major i a la coordinadora de balls. Ex cap de colla del Ball de Pastoretes i actualment membre del Ball del Foix.

Pili Tabernero Bravo
Té 48 anys i en fa 25 que viu al municipi. Basca de cor i catalana d’adopció, ha estat vinculada al món cultural i a diversos esdeveniments musicals.

Eva Valera Bandrés
Té 41 anys. Treballa a la biblioteca municipal i des de petita ha participat en balls folklòrics. Actualment membre de la colla del Ball d’en Serrallonga i de la junta de la Penya Barcelonista.

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos