Vaga indefinida del personal del servei de recollida d’escombraries

11/04/2022

Segons informa la Mancomunitat de Municipis des d'avui dilluns s'ha convocat vaga indefinida del servei de recollida d’escombraries per part dels treballadors de l'empresa concessionària de la recollida de residus urbans, FCC Medio Ambiente.

Demanem la col·laboració ciutadana per minimitzar els efectes de la convocatòria a la via pública seguint els següents consells..

 • Reduïu al màxim la generació d'escombraries i guardeu-les a casa fins al dia de la recollida, sobretot les que no produeixen olors.
 • Dipositeu les escombraries en bosses resistents i ben lligades, i quan ho feu mantingueu tancats els contenidors.
 • Potencieu al màxim la selecció dels residus, utilitzant els contenidors de vidre (verd), de paper-cartró (blau) i d’envasos (groc).

Els dies de recollida d’acord amb el calendari de serveis mínims son:

 • Dilluns 11, dimecres 13, divendres 15 i dimarts 19 d’abril pel que fa a l’orgànica i el rebuig 
 • El diumenge 17 d’abril només al sector del mercat 

Per la resta de fraccions encara no s'ha establert el calendari però segons l'ordre del Departament d'Empresa i Treball s’ha decretat un 50% del servei (s'anirà informant). 

Es treballa perquè els efectes de la vaga tinguin el menor impacte possible, amb respecte al dret de vaga dels treballadors i treballadores reconegut constitucionalment, com a mesura per assolir reivindicacions laborals. 

Legalment, l’Ajuntament no pot contractar la prestació del servei durant els dies de vaga amb una altra empresa, ja que això seria un acte il·lícit contrari al dret.

Vaga indefinida del personal del servei de recollida d’escombraries Segons informa la Mancomunitat de Municipis des d'avui dilluns s'ha convocat vaga indefinida del servei de recollida d’escombraries per part dels treballadors de l'empresa concessionària de la recollida de residus urbans, FCC Medio Ambiente. Demanem la col·laboració ciutadana per minimitzar els efectes de la convocatòria a la via pública seguint els següents consells.. 1️⃣ Reduïu al màxim la generació d'escombraries i guardeu-les a casa fins al dia de la recollida, sobretot les que no produeixen olors. 2️⃣ Dipositeu les escombraries en bosses resistents i ben lligades, i quan ho feu mantingueu tancats els contenidors. 3️⃣ Potencieu al màxim la selecció dels residus, utilitzant els contenidors de vidre (verd), de paper-cartró (blau) i d’envasos (groc).       </div>

            

                      <div class=Arxivat a: Esports, General, Via Pública

Santa Margarida i els Monjos