Actes de pasqua a Santa Margarida i els Monjos

04/04/2022

El Dilluns de Pasqua tornen els aplecs de Penyafel i Montanyans

Arriba el temps de Pasqua i amb ell tot un seguit d’activitats tradicionals en aquestes dates.

Els actes compten amb la missa de Pasqua de Resurrecció i caramelles diumenge 17 a les 10 h, a l’església de sant Domènec de la Ràpita, amb la Coral l’Amistat i a les 12 h, a l’església de Santa Margarida, als Monjos. El mateix diumenge serà el torn per a les caramelles, que enguany aniran a càrrec de la coral infantil La Bombeta Màgica.

Els actes més concorreguts, però, es celebraran el Dilluns de Pasqua, amb els aplecs de Penyafel i Montanyans.

L’aplec de Penyafel com cada any començarà a les 12 amb la missa cantada a l’exterior, amb la participació dels goigs a càrrec de la coral Amics de Penyafel i les sardanes, amb la cobla Catània. A continuació s’oferirà la paella d’arròs per a 200 persones. Els tiquets per a l’arròs es poden adquirir aquest any fins a l’11 d’abril a la farmàcia Ràfols i al supermercat Mas Catarro. El dia de l’aplec es vendran com a màxim 50 tiquets a Penyafel. A les 17 h, a l’ermita es farà el cant de salve i pregària d’intercessió pel poble. En cas de mal temps, l’aplec es farà a la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya.

L’aplec de Montanyans, comptarà amb la missa a les 12 h amb el cant dels goigs de santa Maria de Montanyans i la cantada final de caramelles a càrrec de les corals l’Amistat i la Bombeta Màgica de la Ràpita.

 

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Actes pasqua 2022