Cinc palets de material per a Ucraïna

21/03/2022

Santa Margarida i els Monjos ha recollit cinc palets de productes de primera necessitat i material sanitari per a Ucraïna que s’ha lliurat als canals de distribució que coordina el Consolat d’Ucraïna a Barcelona per ser enviat al país.

Els donatius han estat principalment de productes sanitaris i d’higiene, mantes i sacs de dormir o alimentació. La recollida ha comptat amb l’aportació logística de l’ajuntament, la coordinació de l’entitat local Som Solidaris i els donatius de les empreses Affinity i Ondunova, amb el lliurament de caixes de cartró, i de l’empresa Incasa amb la donació d’un palet de tovalloletes higièniques.

L’ajuntament, per recomanació del Fons Català al Desenvolupament, tanca ara l’oficina de recollida de material i se suma a les peticions d’ajuda econòmica que fan els organismes internacionals. Tanmateix es continuaran acceptant donatius especials, pels quals caldrà posar-se en contacte amb l’ajuntament.

Trobareu més informació sobre ajuda a Ucraïna i protocols d’ajuda  a persones refugiades als enllaços següents.

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament enllaç

Generalitat de Catalunya enllaç

Arxivat a: General
Ajuts material