La matinada de diumenge a dilluns s’enderrocarà el peatge de l’AP7 a l’entrada dels Monjos

18/03/2022

Les cabines dels peatges de la sortida 30 de l’AP7, situada entre els Monjos i Vilafranca, desapareixeran la matinada de dilluns 21 de març.

Aquestes cabines són les últimes que resten encara a l’Alt Penedès, després que durant aquest mes de març s’hagin anat traient les cabines dels peatges de Gelida, Sant Sadurní i dues de les sortides de Vilafranca.

L'enderroc de les cabines es durà a terme de matinada, per la qual cosa s’ha anunciat el tall de la sortida entre les 11 de la nit del diumenge 20 i les 5 de la matinada del dilluns 21 de març. Les tasques de desmantellament encara s’allargaran uns dies més, sense que hi hagi prevista cap altra aturada de la circulació.

Arxivat a: General, Via Pública
Peatges Smmonjos