Enquesta pel funcionament del Banc de les coses a Santa Margarida i els Monjos

03/03/2022

El Banc de les coses serà un espai obert a la implicació ciutadana

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos té la voluntat d'obrir un Banc de les coses al municipi, per tal que la ciutadania pugui llogar, a preus simbòlics, objectes d'ús esporàdic, com netejadores de vapor, serres elèctriques, màquines de cosir, etc. És una iniciativa que permetrà a Santa Margarida i els Monjos evitar la generació de residus, les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle, democratitzar l'accés a certs objectes de consum i promoure els vincles comunitaris i el consum responsable.

La intenció és que sigui un espai obert a la implicació de la ciutadania, que podrà aportar-hi temps i coneixements i podrà participar en la presa de decisions. Per començar a pensar com ha de funcionar el servei i quins objectes ha d'incloure el catàleg, hem dissenyat una enquesta que tingui en compte l'opinió de tothom. 

El termini per a la realització de l'enquesta és el diumenge 6 de març de 2022.

Enllaç de l’enquesta: https://nusos.coop/enquestes/index.php/825927?lang=ca

Arxivat a: General, Participació ciutadana
Banc de les coses SMMonjos