Comunicat de l'ajuntament de Santa Margarida i els Monjos en relació a la disputa entre Rússia i Ucraïna

25/02/2022

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos se suma a la inquietud social que provoca la disputa entre Rússia i Ucraïna i la guerra declarada aquesta setmana.

L’alcaldessa, en representació de tota la ciutadania de Santa Margarida i els Monjos expressa el compromís del municipi amb la pau i la resolució no violenta dels conflictes i trasllada el suport i la solidaritat amb el poble ucraïnès i especialment amb els veïns i veïnes d'aquesta nacionalitat que resideixen a Santa Margarida i els Monjos. L’ajuntament es posa a la seva disposició per qualsevol qüestió que estigui a l'abast de l'administració municipal.

En tant que municipi adherit al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i a la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, l’ajuntament es remet al comunicat que ambdues entitats han fet aquesta setmana sobre el conflicte i se suma a la petició a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, a adoptar un paper de mediació per preservar la vida i els drets humans de tota la ciutadania de la regió.

Arxivat a: General
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts