L’alcaldessa Imma Ferret, membre del Consell de Governs Locals

02/02/2022

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, ha participat aquest dimarts en la constitució del Consell de Governs Locals, integrat per cent alcaldesses i alcaldes de Catalunya.

El Consell és un ens de participació dels municipis i vegueries en les tramitacions de lleis del govern català que afecten directament les administracions locals i actuarà com a interlocutor del món local amb el Govern i el Parlament.de Catalunya.

La composició del Consell de Governs Locals ve marcada pels resultats de les eleccions municipals.

Ferret ha manifestat la seva satisfacció per la seva participació en aquest consell, alhora que s’ha mostrat “convençuda que pot impulsar encara més el municipalisme com a eina que fa possible el progrés i el benestar de les persones”.

Arxivat a: General, Política
Consell de Governs Locals de Catalunya