Oberta la convocatòria de contractacions per a la Brigada Jove 2022

24/01/2022

L’ajuntament enceta una nova edició del projecte Brigada Jove que permet la contractació de 4 joves entre 17 i 22 anys que estiguin a l'atur i que no estiguin estudiant en aquests moments.

La iniciativa pretén oferir una primera experiència laboral positiva a través d’un contracte de 3 mesos a jornada complerta. Durant aquest període els i les joves rebran formació en tècniques de recerca de feina, orientació pel retorn al sistema educatiu i orientació sobre el seu projecte vital.

El jovent contractat realitza un tastet d'oficis ja que en els 3 mesos del contracte els i les participants seleccionaran 3 dels 4 llocs de treball disponibles i mensualment realitzaran una ocupació diferent. Les ocupacions a seleccionar són peó forestal, peó de brigada, consergeria i auxiliar de suport a la llar d'infants.

Per presentar la proposta de participació a la Brigada Jove és imprescindible estar inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d'Ocupació (SLO).

Les sol·licituds es poden presentar via digital a la web de l'ajuntament o assistir a les sessions del club de la feina els dimarts i els divendres al matí on s’ajudarà a les persones interessades a realitzar els tràmits de presentació. El Club de la feina està situat a la segona planta de Ca l’Antic (edifici Tangram), al carrer Berenguer dels Monjos.

 

Consulteu aquí les bases de la convocatòria 

Arxivat a: Economia, General, Joventut
brigada jove 2021