Aquest dijous obre portes la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

10/01/2022

Aquest dijous dia 13 s’inaugura a Santa Margarida i els Monjos la trenta-vuitena edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort. El certamen acull cada any un concurs d’art que enguany comptarà amb 158 dibuixos a la mostra infantil i 92 participants i 155 obres obres a la mostra general, que pertanyen a les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital.

A banda d’un concurs d’art, la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals que inclouran activitats infantils i propostes musicals i artístiques.

L’exposició de la Mostra estarà oberta fins al 4 de febrer i es podrà visitar els dilluns, de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres, de 15 h a 21 h, i el diumenge 16 de gener, de 10 h a 13 h. Els dies 13, 18, 19, 20 i 28 de gener es realitzaran actes del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes, per tant la visita a les obres d’aquesta sala es pot veure afectada.

La programació de la 38a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es durà a terme sota la normativa vigent marcada pel PROCICAT segons l’evolució de la pandèmia.

 Consulteu el programa d’actes al següent enllaç.

Arxivat a: Cultura, General
38a MA 2022

Arxius adjunts