Novetats a la rebuda dels Reis d’Orient

29/12/2021

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos mantindrà el recorregut habitual de les cavalcades de Reis dels Monjos i Cal Rubió però, per motius de seguretat, es farà la rebuda davant la biblioteca però sense que els infants puguin lliurar les cartes en mà a ses Majestats.

Per tal que els nens i nenes que encara no han pogut lliurar la carta als Reis d’Orient i que la volien donar el dia 5, s’habilitarà una bústia reial a l’entrada de l’Ajuntament. El lliurament de les cartes es podrà fer els dies 3, 4 i 5 de gener de 2022, en horari de 9 a 14 h per facilitar que els infants que encara no ho han pogut fer, la puguin fer arribar a ses Majestats.

Els recorreguts es mantindran tal i com estaven anunciats.

Pel que fa a la Ràpita, la comissió de Reis està ultimant els detalls de la cavalcada.

Aquestes mesures estan subjectes a les disposicions que pugui establir el PROCICAT els propers dies.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Santa Margarida i els Monjos