Programa d'actes mostra artística 2022

20/12/2021

“Els misteris de l’art, darrera de cada expressió artística s’hi amaguen els misteris de la humanitat”, és el títol que escollit com a fil conductor de la 38a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició que continuarà vetllant per totes les mesures de seguretat i que té obert el període de presentació d’obres aquest mes de desembre en les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il· lustració digital. La mostra inclou també la modalitat d’obres infantils en dibuix. 

A banda d’un concurs d’art, la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals que es duran a terme el proper mes de gener i que s’iniciaran el dia 13 amb la inauguració de la mostra; un espectacle infantil de llums i ombres el dia 18, amb el títol allà on viuen els monstres, a càrrec de Sherezade Bardají; i un tastet artístic infantil, l’endemà dia 19 de gener, a la casa de cultura Mas Catarro. 

Un dels actes més destacats de la programació serà el concert del 20 de gener amb Sandra Cooper i Robin Banerjee, el guitarrista de la cantant Amy Winehouse, que faran un homenatge a aquesta artista amb l’acompanyament d’un espectacle de pintura en directe a càrrec de l’artista Quim Moya. 

El 26 de gener també es farà un tastet artístic infantil a l’espai Antistiana de la Ràpita amb pintura dibuix i collage. La mostra lliurarà els premis el dia 28 de gener i es podrà veure durant tot el mes a la casa de cultura Mas Catarro.

Consulteu el programa d’actes al següent enllaç. 

Arxivat a: General
38a MA 2022

Arxius adjunts