El mercat celebra 30 anys

12/12/2021

El Mercat setmanal de Santa Margarida i els Monjos ha celebrat avui diumenge el trentè aniversari de la seva creació amb un acte institucional de commemoració i un passeig de les autoritats pel recinte.

La celebració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Imma Ferret, els regidors i regidores del govern municipal, els i les responsables de les regidories de mercats en aquests anys, així com la de l’ex alcalde Jordi Girona, impulsor del projecte.

Per dinamitzar la jornada, s’han repartit  bosses dissenyades especialment per a l’ocasió que s’han intercanviat per tiquets de compra de les parades del mercat i als comerços del municipi. La jornada també ha comptat amb la participació d’uns personatges d’animació del mercat.

El mercat dels Monjos és un dels més concorreguts del seu entorn i aplega cada diumenge més de 4.000 persones que es desplacen fins al municipi per gaudir d’un matí de lleure i compres.

Arxivat a: Economia, Fires i comerç, General, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos