30 anys de mercat als Monjos

09/12/2021

S’intercanviaran tiquets de compra per bosses de l’aniversari

El Mercat setmanal va complir 30 anys el passat 1 de desembre. Amb el record dels anys passats però amb la mirada posada al futur, el mercat commemora aquest aniversari el dia 12 de desembre amb una celebració que inclourà activitats diverses a partir de les 11.30 h, amb sorteigs, regals i animació.

Per dinamitzar la jornada, es repartiran bosses dissenyades especialment per a l’ocasió que s’intercanviaran per a tiquets de compra a les parades del mercat i als comerços del municipi.

Es podran aconseguir tiquets de color blau per l’acte de compra al comerç del municipi, i, de color verd, per a compra a les parades del mercat. Per a aconseguir la bossa de regal s’hauran de portar tres tiquets al punt d’informació del mercat, i com a mínim un dels tiquets haurà de ser de color verd per bescanviar el premi. Es podrà agafar una bossa per persona, i en bescanviar els tiquets també s’optarà a altres premis.   

El mercat dels Monjos és un dels més concorreguts del seu entorn i aplega cada diumenge més de 4.000 persones que es desplacen fins al municipi per gaudir d’un matí de lleure i compres.

Arxivat a: Fires i comerç, General
30è aniversari