Entrega d'obres mostra artística 2022

03/12/2021

Divendres 10 de desembre comença el període d’entrega d’obres

“Els misteris de l’art, darrera de cada expressió artística s’hi amaguen els misteris de la humanitat”, és el títol que escollit com a fil conductor de la 38a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició que continuarà vetllant per totes les mesures de seguretat i que té obert el període de presentació d’obres aquest mes desembre en les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. La mostra inclou també la modalitat d’obres infantils en dibuix.

Les obres es lliuraran a la Casa de Cultura Mas Catarro, del dia 10 al 17 de desembre de dimarts a divendres de 15 a 20 h i el 16 de desembre de 2021 de 10 a 13 h amb cita prèvia. En el moment de dipositar les obres es farà lliurament d’un resguard.

A la mostra infantil podran participar-hi tots els nens i nenes que tingui matrícula en alguna de les tres escoles del municipi o amb empadronament al municipi i comprèn la modalitat de dibuix, repartida en quatre categories en funció del curs.

Les obres es lliuraran a l’escola on està matriculat l’alumnat. Els infants amb empadronament però que no cursin estudis al municipi, poden lliurar-les a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. El termini d’admissió de les obres de la categoria infantil finalitza el dia 16 de desembre de 2021, a les 16.30 h.

Enllaç a les inscripcions a https://bit.ly/3o3K7vl.

 

Programació d'activitats

A banda d’un concurs d’art, la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals que es duran a terme el proper mes de gener i que s’iniciaran el dia 13 amb la inauguració de la mostra; un espectacle infantil de llums i ombres el dia 18, amb el títol allà on viuen els mostres, a càrrec de Sherezade Bardají; i un tastet artístic infantil, l’endemà dia 19 de gener, a la casa de cultura Mas Catarro.

Un dels actes més destacats de la programació serà el concert del 20 de gener amb Sandra Cooper i Robin Banerjee, el guitarrista de la cantant Amy Winehouse, que faran un homenatge a aquesta artista amb l’acompanyament d’un espectacle de pintura en directe a càrrec de l’artista Quim Moya. 

El 26 de gener també es farà un tastet artístic infantil a l’espai Antistiana de la Ràpita amb pintura dibuix i collage.

La mostra lliurarà els premis el dia 28 de gener i es podrà veure durant tot el mes a la casa de cultura Mas Catarro.

 

 

Arxivat a: Cultura, General
Entrega obres mostra artística

Arxius adjunts