Noves convocatòries Casa Cal Tionaire

02/12/2021

Les reserves es podran fer a partir el dia 17 de desembre a les 14 h

Davant l'èxit en la demanda de visites a la casa de Cal Tionaire al Molí del Foix, s'obren noves convocatòries a partir de divendres 17 de desembre a les 14 h. Les noves visites seran els dies 20 i 21 de desembre, des de les 17 h fins les 19 h

Així doncs, infants del municipi podran visitar la casa del tions i tiones els dies 15, 16 i 17 , i a més els dies 20 i 21 de desembre. Cada mitja hora, a cal Tionaire, es podrà fer un recorregut per la llar dels tions i les tiones acompanyats d’un personatge molt especial que explicarà com viu el Nadal. Després de la visita, els infants podran fer cagar el Tió de Nadal del municipi plegats. 

Per anar-hi és imprescindible reservar entrada al següent enllaç

 

Arxivat a: General, Infància
Cal Tionaire 2021