Concurs de pessebres

01/12/2021

Arriba el Nadal a Santa Margarida i els Monjos i amb ell el concurs de pessebres i tions. Aquelles persones que vulguin mostrar els pessebres realitzats a casa seva durant aquestes dates o els tions i tiones que tenen al menjador hauran de fer la inscripció abans del 20 de desembre i el lliurament de premis tindrà lloc el 29 de desembre a les 18 h, al Molí del Foix.

El certamen compren 3 modalitats: tradicional, original i infantil i podran participar-hi totes les persones aficionades, amb pessebres i/o tions o tiones instal·lats físicament al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos. A les categories ‘tradicional i original’ es podran presentar persones majors de 13 anys. A la categoria d’infantil es podran presentar infants dels 3 als 12 anys.

Consulteu les bases per a participar-hi al següent enllaç

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Concurs pessebres i tions 2021

Arxius adjunts