Encesa llums de Nadal

29/11/2021

El dijous 2 de desembre es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques al municipi

Arriba Nadal a Santa Margarida i els Monjos. Els Follets de la llum i la guanyadora del sorteig per a encendre les llums de Nadal, l’Èlia Castell, seran els encarregats de donar el tret de sortida i encendre la il·luminació nadalenca al municipi.

El dia 2 de desembre a les 18 h hauran de prémer l’interruptor des de l’Ajuntament i encendre els llums que il·luminaran Santa Margarida i els Monjos durant tots els dies previs a les festes de Nadal.

 

Sortejos

La guanyadora del sorteig entre les butlletes dipositades a la bústia per a encendre la il·luminació nadalenca és l’Èlia Castell, i les dues suplents la Lídia Tausté i l’Elsa Llansola. Les tres escollides es van anunciar via xarxes socials el divendres dia 26. 

Minuts abans  de l'encesa de llums es farà el sorteig presencialment del nen i de la nena que faran entrega de la Clau màgica als Reis mags d’Orient. 

L’encesa de llums de Nadal anirà acompanyada de la projecció a la façana de l’ajuntament d’un mapping realitzat per Sílvia Isach de les activitats i festes nadalenques.


Dijous 2 de desembre, de les 17.30 h a les 19 h, es tallarà al trànsit de vehicles a l'avinguda Catalunya des de l'aparcament de l'Ajuntament fins al carrer Anselm Clavé amb motiu de l'acte d'encesa dels llums de Nadal. Durant aquest horari les parades d'autobús es traslladaran provisionalment a l'avinguda Cal Salines (davant del punt d'informació) i avinguda Cal Rubió (davant Ferreteria Wam).Arxivat a: Festes i Tradicions, General
2 de desembre 2021