Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones

24/11/2021

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos se suma al Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones amb una concentració i la projecció d’un documental.

La tarda del 25 de novembre es realitzarà la concentració general a la casa de cultura Mas Catarro, a les 19:00 h. S’encendran espelmes en record de les assassinades per violència masclistes el 2021 i es farà una lectura. 

Tot seguit, al mateix espai, es projectarà el documental Lesbofòbia, un documental i deu respostes. La projecció dona veu a deu testimonis per a visibilitzar, denunciar, analitzar els problemes de fons i donar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia i altres violències. 

Al llarg del mes de novembre s’han dut a terme un seguit d’actes previs a la jornada entre els quals destaca l’exposició en honor a Amparo Poch, per a fer el recorregut per la vida d’aquesta metgessa, escriptora, antifeixista i anarco-feminista. L’exposició es podrà visitar fins al dimarts 30 de novembre, de dilluns a divendres de 15 h a 19.30 h, i dimecres i divendres de 10 h a 13.30 h.

Arxivat a: General, Igualtat
Imatge 25N 2021

Arxius adjunts