Torna el cros escolar a Santa Margarida i els Monjos

22/11/2021

Enguany se celebrarà la XXXa edició del cros escolar

El servei municipal d’esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat la trentena edició de cros escolar al municipi, que tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a partir de les 9.30 h al camp municipal d’esports. Les diverses categories sortiran esglaonadament, i tindran recorreguts diversos, en funció de les edats i nivells.

La inscripció es podrà fer el mateix dia de la cursa, a partir de les 8.30 h, i serà gratuïta. Tot i això, per a participar cal portar aliments com oli, conserves, sucre o llegums, o bé col·laborar aportant 0,50€ per al Banc d’Aliments.

A causa de la situació sanitària actual es lliuraran els premis en finalitzar la cursa de cada categoria per tal d’evitar aglomeracions. Tots els participants rebran una medalla en acabar la cursa, i els tres primers classificats de cada cursa seran premiats amb una copa.

Consulteu l’hora de sortida de cada categoria al següent enllaç: https://bit.ly/3l0pfTk

El cros compta amb la col·laboració de les associacions de pares i mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec i l’Institut El Foix, i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, organitza per al proper dissabte 27 de novembre el XXXè CROS ESCOLAR de SANTA MARGARIDA i els MONJOS, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya.

Arxivat a: Esports, General
XXXa edició

Arxius adjunts