Inauguració de la remodelació del parc de Llevant de La Ràpita

03/11/2021

Aquest divendres s’inaugura a la Ràpita la remodelació del parc de Llevant, una zona verda de gairebé 13.000 metres quadrats situada al passeig de Joan Vidal i Miró que servirà com a àrea d’esbarjo i lleure pel veïnat.

El projecte ha permès la revalorització d’aquest espai natural amb el manteniment de l’arbrat i els arbustos existents, però amb l’afegit d’algunes intervencions destinades a crear un lloc de trobada, d’activitat física i de lleure.

En aquest sentit, s’ha creat un camí ondulant de passeig amb alguns eixamplaments amb bancs, pensats com a espais de repòs, i amb aparells d’activitat biosaludable, destinats a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure per a totes les edats.

En sintonia amb l’activitat física també s’ha creat un recorregut permanent de cros, de 500 metres, que discorre com un petit corriol entre l’arbrat i amb fites indicadores de la distància.

El parc compta amb un espai d’esbarjo caní amb tanques perimetrals i elements de joc per als animals. També s’han dut a terme millores en la jardineria i la col·locació de diversos fanals.

La inauguració es durà a terme el divendres 5 de novembre a les 5 de la tarda.

Arxivat a: General, Urbanisme, Medi ambient, Salut, Via Pública
Remodelació del parc de Llevant