Jornades del Dia Internacional dels Drets dels Infants

28/10/2021

El dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets dels infants i Santa Margarida i els Monjos s’adhereix a la jornada amb un seguit d’actes previs i posteriors al dia.

Sota el lema “Qui vetlla pels drets dels nostres infants?”, es farà una exposició, un taller infantil i un acte commemoratiu del dia internacional dels drets dels infants.

Els actes s’iniciaran dijous 4 de novembre amb la presentació de l’exposició fotogràfica i de diorames de playmobil sobre els drets de la infància i la joventut, a la Casa de Cultura Mas Catarro. La presentació comptarà amb la col·laboració de la Coral Infantil la Bombeta Màgica.

L’exposició es podrà visitar del 4 al 28 de novembre, tots els dilluns de 18 h a 21 h; de dimarts a divendres de 16 h a 21 h i diumenge 7 i 21, d’11 h a 13 h.

En el marc de la jornada, el dimecres 17 de novembre, de 17 a 19 h, es farà un taller infantil de l’auca dels drets dels infants adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. El taller es farà a la Casa de Cultura Mas Catarro i és imprescindible inscriure's prèviament, del 4 al 15 de novembre al telèfon 93 898 37 57 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’acte commemoratiu del dia internacional dels drets dels infants se celebrarà el diumenge 21 de novembre a les 11:30 h a la Casa de Cultura Mas Catarro amb un concert a càrrec del grup local “Tiramisuuu’s”.

Podeu consultar la programació dels actes entorn la jornada a https://bit.ly/3mjZkHe.

Arxivat a: General, Infància
Infàncies 2021

Arxius adjunts