Mor el darrer mecànic dels camps d’aviació del Penedès

26/10/2021

Ahir dilluns va morir a Torrelavit Cristobal Florido Serrano, a l’edat de 100 anys.

Florido va ser ajudant de mecànic als camps d’aviació del Vesper de la Gloriosa, entre els que hi havia el camp d’aviació dels Monjos i havia participat en nombroses activitats relacionades amb la recuperació de la memòria històrica al municipi i especialment al CIARGA.

Amb la mort de Cristobal Florido, es perd el darrer testimoni directe dels camps d’aviació de la República al Penedès.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos lamenta la seva pèrdua i seguirà treballant perquè el record de les persones que van viure el conflicte de la Gerra Civil i van fer de la pau la seva forma de vida, continuï sempre present al CIARGA i a la nostra memòria.

 

Arxivat a: General, Memorial Democràtic
Santa Margarida i els Monjos