Torna la Festa de la Transhumància

18/10/2021

La festa de la Transhumància torna un any més a Santa Margarida i els Monjos. Els actes es duran a terme del 21 al 24 d’octubre i inclouran dues exposicions al Castell de Penyafort i diverses activitats incloses també en el programa Viu el Parc.

Dijous 21 a les 7 de la tarda s’inaugurarà l’exposició ‘Qui pastura al Camí ramader de Marina?’, una creació de Pep Puig que aplega el testimoni audiovisual dels pastors i pastores del camí. La mostra es podrà veure gratuïtament a l’església del Castell de Penyafort a partir del 21 d’octubre junt amb l’exposició sobre el Camí ramader de Marina i una mostra de la Diputació sobre els Parcs del Foix, Olèrdola i Garraf.

El divendres 22 s’ha programat un espectacle infantil de contes a la biblioteca, una taula rodona sobre el Pastoralisme al segle XXII i un concert en format acústic. Dissabte es duran a terme exposicions gratuïtes al Castell de Penyafort.

Els actes centrals es duran a terme el diumenge 24 amb la celebració de la fira que es farà de nou davant del Punt d’Informació turística del mercat, de 10 a 2 del migdia. La mostra inclourà el mercat i degustació de vins, caves, embotits, formatges i mercat d’artesania i brocanters; així com activitats infantils, manualitats, l’exhibició del Ball de Pastorets i l’Ovella de Castellví de la Marca, l’exposició d’ovelles dels pastors locals i un concert.

Tots els actes seran gratuïts, i l’espectacle de contes i cançons per a infants de divendres 22 a la biblioteca requereix inscripció prèvia al telèfon 938186705. Consulteu la programació al següent enllaç.

Arxivat a: Fires i comerç, General
Fira Transhumància

Arxius adjunts