Exposició itinerant: Els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

18/10/2021

Fins al 14 de novembre es podrà visitar al Castell de Penyafort

A l’exposició "Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix", la Júlia, una jove espeleòloga, descobrirà els secrets d’aquests espais naturals, els paisatges, la vegetació, la fauna i la història. També ensenyarà què hem de fer per protegir-los i respectar-los.

L’exposició està formada per deu plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles. Incorpora tres nivells de lectura, vehiculats per un personatge narrador, i un ventall d’elements gràfics on destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

Ja es pot visitar l'exposició, fins al dia 14 de novembre, tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i dijous 21 i divendres 22 de 18 a 21 h.

Arxivat a: General, Medi ambient
Exposició itinerant al Castell de Penyafort