Festa Major a Cal Rubió

06/10/2021

La Festa Major de Cal Rubió arrenca motors aquest 8 d’octubre amb el pregó de Martí Tarrida i una traca que donaran la benvinguda a 5 dies d’activitats

El dia 9 el programa compta amb una xocolatada popular, l’assaig de la canalla de la Colla Jove dels Castellers de Sitges i un espectacle d’animació amb la companyia La Bitxicleta, al matí; i amb la jornada esportiva i el Rubiófoc a la tarda. Aquest darrer és un dels actes més emblemàtics del programa anual de la Festa Major de Cal Rubió i aquest any comptarà amb la participació del Ball de Diables infantil Spantus dels Monjos, el Drac petit dels Monjos, el Ball de Diables de la Ràpita, els diables Spantus i el Drac dels Monjos.

Diumenge 10 el programa d’actes inclou la bicicletada popular a la font de Cal Morgades, amb la botifarrada tradicional a l’arribada, un concert vermut amb el grup Canya d’Or i havaneres amb el grup ultramar, a la tarda. L’endemà dilluns la proposta festiva la protagonitzarà el ball de festa major, al vespre, amb l’orquestra Mediterranea, i el castell de focs, a la nit.

El programa, organitzat per la societat de cal Rubió, finalitzarà el dia 12, festivitat de la mare de Déu del Pilar, amb matinades pels carrers del poble, la tradicional missa i el cant dels goigs, l’exhibició folklòrica dels balls populars dels Monjos i la Ràpita i un espectacle d’humor amb la Mega Pubilla i la Tieta Felisa. En el cas de l’exhibició dels balls, sí que s’ha determinat que es farà a la pista.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
FM Cal Rubió 2021