Nova ubicació dels serveis d’ocupació i emprenedoria

01/10/2021

La segona planta de l’edifici de Ca l’Antic, situat al carrer de Berenguer número 1, de Santa Margarida i els Monjos acull des d’aquest mes d’octubre el Servei Local d’Ocupació i les persones que treballen pel suport a l’emprenedoria i l’economia social i solidària.

L’ajuntament ha decidit centralitzar tots aquests serveis de l’àrea de promoció econòmica i sumar-hi també el Club de la Feina, per tal d’agrupar els i les professionals que treballen en la generació d’ocupació i l’assessorament, tant pel que fa a la vessant de les persones que cerquen feina, com de les empreses que han de cobrir les necessitats de les seves organitzacions.

Aquest nou espai ja ha acollit aquest mes de setembre algunes reunions i formacions de foment de l’emprenedoria, i el proper 4 d’octubre començarà a funcionar amb plena normalitat.

Per adreçar-se al servei contactar al telèfon 93 898 20 17. El Club de la Feina té accés lliure i està obert els dimarts i els divendres de 10 h a 13 h.

Arxivat a: Economia, General
Nova ubicació SLO