Finalització de les obres de renovació de les instal·lacions d’enllumenat públic cofinançades pel FEDER

20/09/2021

L’Ajuntament ha finalitzat recentment les OBRES DE RENOVACIÓ DE LES INSTAL.LACIONS D’ENLLUMENAT PÚBLIC al municipi, un projecte acollit a la línia d’ajuts a projectes d’Economia Baixa en Carboni, promoguts per Entitats Locals, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i gestionada per l’IDAE, amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible.

Els treballs han consistit en la renovació de part de l’enllumenat públic exterior per a un de nou de tecnologia LED d’última generació, d’acord amb les especificacions tècniques establertes a la memòria presentada per a l’atorgament de la subvenció del Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE). El Projecte, d’una inversió total de 232.623,16€, s’emmarca en el Programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020 (BOE núm. 144 de 17 de juny de 2017). Mesura 6. Renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització, del qual es va rebre finançament per un total de 131.003,84€.

La renovació d’aquestes instal·lacions, que ha afectat setze sectors i un total de 774 punts de llum substituïts per tecnologia LED, ha permès la reducció del consum energètic i les emissions de CO2,xifrat en un 64,2%, així com un estalvi molt important en el cost econòmic per al municipi.

 

Arxivat a: General, Via Pública
FEDER