Mercat d’Intercanvi de roba i complements a Santa Margarida i els Monjos

13/09/2021

La setmana del 13 al 17 de setembre es podrà portar la roba en bon estat per intercanviar per tiquets

Santa Margarida i els Monjos acollirà el proper diumenge dia 26 de setembre una nova edició del Mercat d’Intercanvi de roba i complements.

El Mercat es durà a terme de les 10 del matí fins a les 2 del migdia a la plaça de Pau Casals i està impulsat pel Banc del Temps i l’Ajuntament, amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció o activitat que esdevingui una quotidianitat al municipi. 

Per a participar en el Mercat caldrà que les persones interessades duguin la roba i els complements, en bon estat, que es vulguin intercanviar del dilluns 13 al divendres 17 de novembre, a la parada situada davant l’Ajuntament. L’horari de recollida és de 10 a 12 i de 5 a 7. Allà es bescanviarà cada peça per un tiquet que servirà per escollir peces el dia del mercat d’intercanvi. 

Cada participant pot portar fins a 10 peces a canvi de tiquets a bescanviar el dia 26 al mercat. Només s’acceptarà roba de vestir i complements com ara bosses de mà o cinturons. No s’agafaran sabates ni roba interior ni de la llar. Tampoc no s’admetrà cap intercanvi monetari i en cap cas es faran servir diners.

Com a novetat, enguany el grup de les cosidores del pla d’ocupació municipal han transformat peces de roba vella per altres de renovades, que s’inclouran al mercat d’intercanvi. 

El Mercat aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

 

Arxivat a: Fires i comerç, General
mercat intercanvi de roba com funciona