Cinquena edició de la Fira d'extraescolars

02/09/2021

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper dissabte 18 de setembre una nova edició de la Fira d'extraescolars i serveis municipals.

La Fira es farà al parc de la Biblioteca, d’11 a 14 h, i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA i AFA de les escoles i l’institut, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats. 

Les persones assistents es podran informar de l’oferta d’activitats extraescolars i serveis municipals 2021-2022 en les parades de la fira. Els nens i nenes podran gaudir d’activitats lúdiques, jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Davant les restriccions per a contenir la Covid-19, la fira estarà perimetrada, l’us de mascareta serà obligatori dins el recinte delimitat. L’entrada a la fira serà des de la candonada dels C/ Cadí i el C/ Pedraforca i la sortida per la cantonada de C/ Cadí amb C/ Montagut.

En el següent enllaç podeu accedir al fulletó de la fira.

També podeu consultar l'oferta d'activitats extraescolars pel curs vinent a Santa Margarida i els Monjos als documents adjunts.

Arxivat a: Ensenyament, Fires i comerç, General
Fira extraescolars

Arxius adjunts