La supressió dels peatges afavorirà la mobilitat interna a la comarca

30/08/2021

El proper 31 d’agost finalitza la concessió del tram de via ràpida de Tarragona a la Jonquera, coneguda com l’AP7 i per tant l’accés des de les barreres de peatge situades a tocar del municipi de Santa Margarida i els Monjos serà lliure a partir del proper 1 de setembre.
Des de l’ajuntament es valora amb satisfacció aquesta mesura ja que segons ha explicat l’alcaldessa Imma Ferret, “facilitarà la connexió amb l’àrea metropolitana sense sobrecarregar la N-340 i permetrà tenir un accés adequat per arribar a Barcelona i el seu voltant sense pagament, alhora que facilitarà la mobilitat per les vies penedesenques més pròximes sobretot la N-340”
La supressió també afectarà la recaptació de l'IBI que l'ajuntament obté d'aquesta via, que és de 33.935,21 euros anuals i que tot i ser una quantitat important no afectarà de manera significativa el pressupost d'ingressos municipal.

Arxivat a: General, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos