La creació d’un espai de natura i lleure inclusiu guanya de forma ajustada els pressupostos participatius de Santa Margarida i els Monjos

28/07/2021

La creació de l’Espai Vida ha guanyat de forma ajustada els pressupostos participatius 2021 a Santa Margarida i els Monjos. La proposta demanava la creació d’un espai de natura i lleure inclusiu per a la ciutadania. 

Un total de 428 prsones han votat aquest any els pressupostos participatius i tenint en compte que cada persona ha pogut votar un màxim de tres propostes el número total de vots ha estat de 1.082. 

D’aquesta xifra 849 són vots vàlids i els 233 restants es consideren nuls, ja sigui per haver votat més de 3 opcions, per haver votat més d’una vegada amb el mateix documentat d’identitat, per ser menors de 16 anys o per vots que no corresponen a persones empadronades al municipi.

El resultat de la votació ha estat el següent: 

Panell tàctil interactiu 23 vots

Pistes de pàdel al municipi 227 vots

Arranjament i millora del parc infantil de 3 pins entre els blocs G-H-I 68 vots

Portes automàtiques al casal de la gent gran 111 vots

Espai vida: un espai de natura i lleure inclusiu per a la ciutadania 231 vots

Millora i adequació de l’espai exterior davant el local social Sala Alguer 32 vots

Jocs d’aigua 82 vots

Arranjament de l’espai del davant la Masia Mas Catarro 26 vots

Canvi de rajoles de la plaça de Pau Casals 49 vots

La tramitació dels pressupostos participatius es va iniciar aquesta primavera amb un període d’informació pública i la recollida de propostes que han culminat amb la votació per determinar quines inversions es fan al municipi en els propers mesos per un valor total de 80.000 euros.

Aquest any es van rebre 19 propostes que van ser estudiades pels serveis tècnics i pels diferents grups polítics municipals a fi de determinar si s’ajustaven a les bases dels pressupostos participatius. Aquesta tria va desestimar 8 propostes i va acceptar-ne 11 que es van presentar en forma de 9 opcions ja que tres d’elles es van agrupar perquè totes tres coincidien en la petició de construcció de pistes de pàdel.

Arxivat a: General, Participació ciutadana
Espai vida- pressupostos participatius