La Festa Major de la Ràpita homenatjarà el 40è aniversari del Ball de Diables

21/07/2021

Amb motiu de celebració el ball farà el pregó de la Festa Major, el correfoc del 40è aniversari i un acte commemoratiu que tancarà la festa.

La Festa Major de la Ràpita es durà a terme entre del 29 de juliol a l’1 d’agost i engegarà amb el Terrabastall Rapitenc i el pregó a càrrec del Ball de Diables. Els balls folklòrics actuaran en el ball de lluïment el dissabte 31 a la tarda. 

La festa aposta per la cultura amb un cartell que fa una oferta per a totes les edats, i compta amb un espectacle infantil per als més petits, amb el grup Zebrass Marching Band, que amanirà la nit jove, i amb l’actuació musical a càrrec del grup de Mariachis Cielito Lindo i el seu ballet, per a la gent gran. 

També se celebraran les matinades, l’ofici solemne en honor a Sant Domènec, copatró de la Ràpita i un concert vermut a càrrec de Crom Acústics. 

S’hauran de reservar tiquets per accedir al pregó, l’espectacle infantil, els balls populars, l’Auto sacramental i sàtires, la Nit Jove i l’espectacle musical de la Festa Major de la Ràpita. La recollida de tiquets gratuïts pels socis i sòcies es farà els dies 20 i 21 de juliol de 19 h a 21 h, a la secretaria del CCRR. 

Les persones no sòcies podran comprar entrades pels espectacles Nit Jove i espectacle musical al preu de 5€. Es podran recollir el dia 21 de juliol de 21 h a 22 h. Si queden places es vendran tiquets el mateix dia dels espectacles. 

L’aforament és limitat i d’acord amb les normes sanitàries de la Covid-19. Una vegada esgotat l’aforament no podrà entrar cap persona més, sigui sòcia o no.

Consulteu tots els actes al programa de la Festa Major de la Ràpita al següent enllaç

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
FM 2021 La Ràpita

Arxius adjunts