S'obre un cercle de dones que se celebrarà mensualment

02/06/2021

Després de dues experiències prèvies L'Ajuntament impulsa un cercle de dones. Es tracta d'un cicles de trobades on les dones de totes les edats i condicions socioculturals poden parlar i reflexionar lliurement sobre qualsevol tema que surti a debat des de la perspectiva de dona.

La intenció és oferir un cercle cada mes per crear un espai en el qual totes les dones se sentin còmodes. No es tractarà d'un grup tancat, sinó que qualsevol dona podrà participar en les sessions que desitgi de manera individual.

El cercle de dones del mes de juny se celebrarà el pròxim dia 12 a les 18.30 h, al Castell de Penyafort i anirà a càrrec de Marcè Salat.

És imprescindible inscriure's a partir del dia 9 de juny via whatsapp al telèfon 608056097, ja que les places són limitades.

Arxivat a: General, Igualtat
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos