Comença la remodelació del parc de Llevant

29/05/2021

Aquesta setmana s’iniciaran els treballs de remodelació del parc de Llevant, a la Ràpita.

Aquesta és una zona verda de gairebé 13.000 metres quadrats situada al passeig de Joan Vidal i Miró que ara s’estructurarà amb la creació de diferents elements.

El projecte contempla la revalorització d’aquest espai natural amb el manteniment de l’arbrat i els arbustos existents, però amb l’afegit d’algunes intervencions destinades a crear un lloc de trobada, d’activitat física i de lleure.

En aquest sentit, es crearà un camí ondulant de passeig amb alguns eixamplaments amb bancs, pensats com a espais de repòs, i amb aparells d’activitat biosaludable, destinats a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure per a totes les edats.

En sintonia amb l’activitat física també s’ha plantejat un recorregut permanent de cros, de 500 metres, que discorre com un petit corriol entre l’arbrat i amb fites indicadores de la distància.

El parc comptarà amb un espai d’esbarjo caní amb tanques perimetrals i elements de joc per als animals. També es preveu dur a terme millores en la jardineria i la col·locació de diversos fanals.

Les obres tindran un cost de 125.000 euros i estaran acabades aproximadament en 5 mesos. Mentre s’estiguin executant, el tram final del passeig Joan Vidal i Miró, on ja no s’hi circulava amb vehicles, es destinarà a zona de provisió de materials d’obra. L’accés al parc quedarà tancat totalment i el camí que hi ha entre el parc i la via del tren pot tenir restriccions puntuals de circulació.

Arxivat a: General, Urbanisme, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos